Wat we doen

Inpakken en afvullen


Hoe komen jouw klanten als eerste in aanraking met jouw product? Juist, via de verpakking. ROEKL is gespecialiseerd in verpakken van voeding en vloeistoffen. Zodat jouw product punten scoort vanaf het eerste contactmoment. We gaan zorgvuldig om met je product én de verpakkingsmaterialen; alsof we een cadeau inpakken. Afwegen of afvullen doen we al net zo secuur. Voor de voedselveiligheid wordt de inhoud zowel handmatig als machinaal gecontroleerd. Tot slot sluiten we de verpakking exact zoals die is bedoeld.

Crunchen

Naast de verpakkingslijnen draait een crunchmachine op volle toeren. Hier crunchen we producten voor tal van toepassingen in de levensmiddelenindustrie. Een ijsfabrikant wil bijvoorbeeld stukjes koek gebruiken als ingrediënt. Of een hamburgerzaak strooit chipscrunch als topping. Welk voedsel je ook tot kruim wilt gebruiken, onze machine staat in ieder geval tot je beschikking.

Groot verpakken, mengen en zeven

Wil je grotere verpakkingen? Dan schakelen we met onze vaste samenwerkingspartner Petifood BV. Naast inpakwerk bieden zij ook mogelijkheden voor mengen en zeven van grote hoeveelheden. Al hun diensten hebben wij ook tot onze beschikking. Onze klanten profiteren van speciale tarieven. Zo ontvang je een compleet aanbod foodservices via één offerte. Ideaal toch?

Offerte aanvragen

Non-food

Onze core-business is het verpakken van levensmiddelen. Toch hebben wij ook ervaring met het verpakken van non-food. Meer weten over de mogelijkheden?

Neem contact op

Meer weten?

Wil je meer weten over de mogelijkheden?

Inpakwerk uitbesteden, wat kost dat? Voor een goede offerte gaan we eerst met elkaar in gesprek. Natuurlijk vragen we wat je wilt verpakken, hoeveel en in welk verpakkingsmateriaal. Neem contact op via de onderstaande gegevens:

Of vraag gemakkelijk een offerte aan via het formulier.

Offerte aanvragen